omologenie
Назад

Нові реалії або експрес-омолодження

20.08.2023

Омолодження обличчя та тіла за допомогою комплексу лазерних, апаратних, ін'єкційних косметологічних процедур у моїй клініці «Правильна косметологія» називається експрес-омолодженням. Достатньо 10 днів для того, щоб виглядати на 10 років молодше!

Я завжди розповідала своїм пацієнтам, що краще повільно та впевнено, ніж усе й одразу. Це означає, що тривалий курс, що займає 10 тижнів, де ми стимулюємо шкіру, змушуючи її відновити пружність, завжди дає стійкі результати. Я і зараз готова повторювати це невтомно щодня, але…

З відомих причин, багато наших пацієнтів розкидані по світу і приїжджають до клініки з одним і тим самим питанням – що я можу зробити такого, щоб швидко «упорядкувати обличчя» за десять днів? Список побажань, а точніше, лікарською мовою, скарг, не міститься на аркуші. Можливо? Можливо. Це експрес-омолодження у моїй клініці «Правильна косметологія».

Ми й раніше мали досвід таких програм, коли в короткий термін необхідно було провести низку процедур, які б забезпечували яскравий ефект, що зберігався би тривалий час. Це було пов'язано з тим, що багато наших пацієнтів жили в різних країнах і приїжджали до нас на обмежений термін для омолодження обличчя та тіла. Медичний туризм. Саме так народилися деякі авторські процедури, наприклад, Лазерний SANDWICH Forever Young.

Щоб спланувати програму експрес-омолодження шкіри, необхідно провести попередню Консультацію онлайн.

У ході її ми обговоримо цілі, протипоказання, переваги та наявність часу на реабілітацію чи його відсутність.

Для досягнення вираженого результату омолодження треба проводити процедури в клініці з періодичністю 1-2 дні. Наприкінці Ви отримаєте рекомендації щодо інтенсивного домашнього догляду на найближчий час. Цей період необхідний для закріплення і посилення ефекту.

Рекомендую пройти у клініці «Правильна косметологія» обстеження. Скринінг з аналізу крові дозволить виявити відхилення та дефіцитні стани, гормональні порушення. Це дасть мені змогу призначити Вам препарати або БАДи для прийому вдома. Краса через здоров'я!